Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική απορρήτου

Καλώς ορίσατε στην πολιτική απορρήτου του LITTLE STORIES.

Το LITTLE STORIES σέβεται το απόρρητό σας και δεσμεύεται να προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Αυτή η πολιτική απορρήτου σας ενημερώνει πώς φροντίζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας (ανεξάρτητα από το πού τον επισκέπτεστε) και σχετικά με τα δικαιώματα απορρήτου σας και τον τρόπο με τον οποίο σας προστατεύει ο νόμος.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ιδιοκτήτης και φορέας εκμετάλλευσης αυτής της ιστοσελίδας είναι η εταιρεία με την επωνυμία «ΓΚΑΛΕΤΣΗ ΘΕΟΔΩΡΑ – ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ Ο.Ε», με τον διακριτικό τίτλο LITTLE STORIES (littlestories.gr), (εφεξής καλούμενη για συντομία “LITTLE STORIES”). Η έδρα της εταιρείας μας βρίσκεται στη διεύθυνση: Μεγάλου Αλεξάνδρου 70 Εύοσμος Θεσσαλονίκης, Τ.Κ. 56224 Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, ΑΦΜ 997741347 ΔΟΥ Αμπελοκήπων. Για τις ανάγκες παρούσας και για λόγους συντομίας θα καλείστε ο ΧΡΗΣΤΗΣ. Για οποιαδήποτε ερώτηση, απορία, ή διευκρίνιση σχετικά με αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις της παρούσας σύμβασης, ή για σχόλια και παράπονα σχετικά με την ιστοσελίδα μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected] ή/και στην διεύθυνση Μεγάλου Αλεξάνδρου 70, Εύοσμος, 56224 ή/και στον αριθμό τηλεφώνου 2310558507.

ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Το LITTLE STORIES ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας, συλλέγει, αποθηκεύει, χρησιμοποιεί και εν γένει επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα από και σχετικά με το άτομό σας μέσω του δικτυακού της τόπου (littlestories.gr και littlestories.gr) και του φυσικού καταστήματός της με το οποίο συναλλάσσεστε (εφεξής «Υπηρεσίες») σύμφωνα με το νόμο και την παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου καθώς και η Πολιτική μας σχετικά με τα Cookies ισχύει για τα προσωπικά δεδομένα όλων των χρηστών των Υπηρεσιών του LITTLE STORIES ανεξαρτήτως αν έχουν εγγραφεί ή είναι συνδρομητές σε κάποια από αυτές.

Οι Υπηρεσίες του LITTLE STORIES απευθύνονται σε άτομα που έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους. Τυχόν προσωπικά δεδομένα παιδιών που ενδέχεται να συλλέξουμε λόγω του αντικειμένου των Υπηρεσιών μας (ήτοι φυσικό και ηλεκτρονικό κατάστημα παιδικών ειδών) θα πρέπει να συμπληρώνονται/κοινοποιούνται αποκλειστικά από το πρόσωπο που ασκεί τη γονική μέριμνα του παιδιού.

ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ

Συλλέγουμε μόνο τα απολύτως απαραίτητα προσωπικά δεδομένα σας τα οποία είναι κατάλληλα και σαφή για τον εκάστοτε σκοπό που εξυπηρετούν. Ειδικότερα, συλλέγουμε:

  • Δεδομένα ταυτοποίησής σας: ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, ΑΦΜ, κ.λπ. Τα δεδομένα αυτά τα συλλέγουμε απευθείας από εσάς.
  • Δεδομένα επικοινωνίας σας: ταχυδρομική και ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο σταθερό και κινητό κ.λπ. Τα εν λόγω δεδομένα συλλέγονται απευθείας από εσάς.
  • Δεδομένα από τη συμμετοχή σας σε διαγωνισμούς που οργανώνει το LITTLE STORIES και τα οποία μας κοινοποιείτε κατά την εγγραφή σας στο διαγωνισμό.
  • Στοιχεία καταγραφής συνομιλιών και επικοινωνιών κατόπιν προηγούμενης ενημέρωσής σας, σύμφωνα με τις νόμιμες προϋποθέσεις. Για παράδειγμα σε περίπτωση τηλεφωνικής επικοινωνίας σας με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του ηλεκτρονικού μας καταστήματος η κλήση σας ενδέχεται να καταγραφεί αφού προηγουμένως ενημερωθείτε σχετικώς από ηχητικό μήνυμα.
  • Στοιχεία τιμολόγησης. Συλλέγουμε τα στοιχεία των πελατών μας που είναι απαραίτητα για την τιμολόγηση των υπηρεσιών μας, όπως για παράδειγμα η διεύθυνση κατοικίας ή έδρας, αριθμός κυκλοφορίας αυτοκινήτου, το ΑΦΜ και το όνομα της Δ.Ο.Υ.
  • Στοιχεία από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εάν επιλέξετε να αποκτήσετε πρόσβαση ή να συνδεθείτε σε μια Υπηρεσία του LITTLE STORIES μέσω ενός κοινωνικού μέσου δικτύωσης ή εάν συνδέσετε μια Υπηρεσία του LITTLE STORIES σε μια υπηρεσία μέσων κοινωνικής δικτύωσης, στα δεδομένα που συλλέγουμε μπορεί επίσης να περιλαμβάνεται το αναγνωριστικό χρήστη σας ή/και το όνομα χρήστη που σχετίζεται με αυτήν την υπηρεσία μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι πληροφορίες ή το περιεχόμενο που έχετε επιτρέψει στην υπηρεσία μέσων κοινωνικής δικτύωσης να κοινοποιήσει σε εμάς, καθώς και η φωτογραφία προφίλ σας, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή οι λίστες φίλων σας, καθώς και τα προσωπικά δεδομένα που έχετε δημοσιοποιήσει σε σχέση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
  • Δεδομένα από τις online επισκέψεις σας στον ιστότοπό μας. Εφόσον αποκτήσετε πρόσβαση ή αλληλοεπιδράσετε με τις online Υπηρεσίες του LITTLE STORIES, ενδέχεται να συλλέξουμε ορισμένες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις επισκέψεις. Ειδικότερα, για να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ιστότοπου, συλλέγουμε τεχνικές πληροφορίες σχετικά με τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο, τον υπολογιστή, τη συσκευή και το πρόγραμμα περιήγησής σας, συμπεριλαμβανομένης ενδεχομένως της διεύθυνσης ΙΡ σας, του τύπου προγράμματος περιήγησης και άλλων πληροφοριών λογισμικού ή υλικού. Επίσης, ενδέχεται να χρησιμοποιούμε cookies για τη συλλογή και αποθήκευση πληροφοριών σχετικά με τη χρήση, από μέρους σας, των Υπηρεσιών της Εταιρείας όπως για παράδειγμα τις ιστοσελίδες που έχετε προηγουμένως επισκεφθεί, τις διαφημίσεις που έχετε δεί, τα ερωτήματα αναζήτησης που έχετε υποβάλει, τις προτιμήσεις σας κατά την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, κλπ. Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική μας περί Cookies πατήσετε εδώ.
  • Δεδομένα από την επικοινωνία σας με το φυσικό κατάστημά μας. Για την καλύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση σας ενδέχεται να καταγράψουμε λεπτομέρειες σχετικά με παράπονα ή σχόλια που κάνετε, προτιμήσεις σας σχετικά με τα εμπορεύματα μας κ.α. τα οποία μας αναφέρετε κατά την επίσκεψή σας στα φυσικό κατάστημά μας.

ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με ηλεκτρονικά αλλά και με μη αυτόματα μέσα λαμβάνοντας υπόψιν για την προστασία τους την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, το κόστος υλοποίησης και το πεδίο, τη φύση, το πλαίσιο και το σκοπό της επεξεργασίας καθώς και την σοβαρότητα του εκάστοτε πιθανού κινδύνου όσον αφορά στα δικαιώματα και τις ελευθερίες των προσώπων. Ειδικότερα, το LITTLE STORIES έχει θεσπίσει και χρησιμοποιεί κατάλληλα διοικητικά, τεχνικά μέτρα, μέτρα που αφορούν στους εργαζομένους της καθώς και φυσικά μέτρα που αποσκοπούν στην προστασία των προσωπικών δεδομένων που βρίσκονται στην κατοχή της από πιθανή απώλεια, κλοπή και μη εξουσιοδοτημένη χρήση, γνωστοποίηση ή τροποποίηση.

Ειδικότερα, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα σας για τους ακόλουθους σκοπούς:

  • Για την πραγματοποίηση και διαχείριση της πώλησης των προϊόντων ή/και των υπηρεσιών μας και την εν γένει εκπλήρωση των σχετικών συμβατικών μας υποχρεώσεων απέναντι σας. Για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα προκειμένου να εκτελέσουμε την παραγγελία σας και να σας παραδώσουμε τα προϊόντα που έχετε αγοράσει στην διεύθυνση της επιλογής σας, να πραγματοποιήσουμε επιστροφή προϊόντος,  να σας ενημερώσουμε για τυχόν οφειλές σας προς το LITTLE STORIES κλπ.
  • Για την αποστολή ανάλογα με την επιλογή σας και κατόπιν σχετικής συγκατάθεσής σας- μέσω ηλεκτρονικών (email, SMS, Viber, μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τηλεφώνου κλπ) ή/και παραδοσιακών μέσων (ταχυδρομείου κλπ) ενημερώσεων, προσφορών, προωθητικών ενεργειών, οργανωτικών ή/και εμπορικών πληροφοριών, newsletters, διαφημιστικού υλικού καθώς και άλλων ανακοινώσεων σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας.
  • Για να ελέγχουμε, να αναλύουμε και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντας μας μέσω διεξαγωγής ερευνών ικανοποίησης πελατών.
  • Για να σας προσφέρουμε εξατομικευμένη επικοινωνία και εξυπηρέτηση («profiling») βελτιώνοντας την εμπειρία σας τόσο ως προς τα φυσικά όσο και ως προς τα ηλεκτρονικά καταστήματά μας.
  •  Για να σας δίνουμε την δυνατότητα να συμμετέχετε σε παιχνίδια, διαγωνισμούς, προγράμματα επιβράβευσης καθώς και σε άλλα event που τυχόν σας ενδιαφέρουν και διοργανώνουμε διαδικτυακά ή στo φυσικό κατάστημά μας.
  • Για να σας παρέχουμε ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση πελατών δίνοντάς σας την δυνατότητα να μας επικοινωνείτε προφορικά ή μέσω ηλεκτρονικών μέσων τυχόν σχόλια και παρατηρήσεις σας και να απαντάμε στα ερωτήματα/αιτήματα που μας υποβάλλετε.
  • Για να προστατεύουμε τα δικαιώματα και τα περιουσιακά στοιχεία του LITTLE STORIES και τρίτων. Για παράδειγμα παρακολουθούμε τη δραστηριότητα περιήγησης στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προκειμένου να εντοπίσουμε και να επιλύσουμε εγκαίρως τυχόν προβλήματα και να διασφαλίσουμε την ακεραιότητα της ιστοσελίδας μας και την προστασία του λογαριασμού σας.
  • Προκειμένου να συμμορφωνόμαστε με την ισχύουσα νομοθεσία ή τις νομικές διαδικασίες ή/και να ανταποκρινόμαστε σε τυχόν αιτήματα αρμόδιων κυβερνητικών αρχών.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΙΜΗ ΒΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ

Νόμιμη βάση επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων σας από το LITTLE STORIES μπορεί να είναι:

  • Η εκτέλεση της σύμβασης. Στην περίπτωση αυτή η επεξεργασία από μέρους μας των συγκεκριμένων προσωπικών δεδομένων αποτελεί απαραίτητο όρο της μεταξύ μας σύμβασης καθώς τα εν λόγω δεδομένα αποτελούν προϋπόθεση για να είναι δυνατή η σύναψη, λειτουργία και εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης.
  • Η συγκατάθεσή σας. Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που γίνεται για σκοπούς marketing ή/και προωθητικών ενεργειών ή/και κατάρτισης προφίλ, βασίζεται στη διακριτική σας ευχέρεια. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε την συγκατάθεσή σας.
  • Νομική υποχρέωση του LITTLE STORIES. Ενδέχεται το LITTLE STORIES να δεσμεύεται από το νόμο για την επεξεργασία ορισμένων προσωπικών σας δεδομένων (π.χ. φορολογική νομοθεσία). Στην περίπτωση αυτή η παροχή των εν λόγω προσωπικών δεδομένων είναι απαραίτητη καθώς διαφορετικά είναι αδύνατη η παροχή των Υπηρεσιών του LITTLE STORIES.
  • Έννομο συμφέρον του LITTLE STORIES. Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα με τρόπο που εύλογα αναμένεται ως μέρος της λειτουργίας της επιχείρησης μας και που δεν επηρεάζει ουσιαστικά τα δικαιώματα, την ελευθερία ή τα συμφέροντα σας.

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ;

Η παροχή των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα δεν είναι σε καμία περίπτωση υποχρεωτική.

Ανάλογα με την εκάστοτε νόμιμη βάση της επεξεργασίας  η παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων στο LITTLE STORIES μπορεί να είναι απαραίτητη για να επιτευχθούν οι σκοποί που προσδιορίζονται στην παρούσα ή προαιρετική.

Σε κάθε περίπτωση επισημαίνουμε την υποχρεωτική φύση της παραχώρησης προσωπικών δεδομένων με έναν αστερίσκο (*) δίπλα στα δεδομένα υποχρεωτικού χαρακτήρα.

Η παραχώρηση επιπρόσθετων προσωπικών δεδομένων στο LITTLE STORIES, πέραν εκείνων που επισημαίνονται ως υποχρεωτικά, είναι προαιρετική και δεν επιφέρει συνέπειες σχετικά με τους κύριους σκοπούς της συλλογής δεδομένων, αλλά η παραχώρηση τους χρησιμεύει στη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών.

ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ

Περιορίζουμε την πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα στο απολύτως απαραίτητο προσωπικό της Εταιρείας το οποίο έχει εκπαιδευτεί και δεσμευθεί για την τήρηση της εμπιστευτικότητας τους.

Επιπλέον, το LITTLE STORIES για την εκπλήρωση των ανωτέρω σκοπών επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, ενδέχεται να γνωστοποιεί ή να διαβιβάζει προσωπικά δεδομένα:

  1. Σε τρίτους πάροχους υπηρεσιών οι οποίοι σε συνεργασία με το LITTLE STORIES συνδράμουν στην εύρυθμη παροχή των Υπηρεσιών όπως ενδεικτικά οι πάροχοι υπηρεσιών τεχνολογίας για την προστασία και την ασφάλεια των ηλεκτρονικών μας συστημάτων, οι διαφημιστικές εταιρείες, εταιρείες που διενεργούν έρευνα ικανοποίησης πελατών, εταιρείες παροχής υπηρεσιών  logistics, μεταφορών, διαχείρισης παραγγελιών κλπ.
  2. Δεχόμαστε πληρωμές μέσω PayPal. Κατά την επεξεργασία πληρωμών, ορισμένα από τα δεδομένα σας θα μεταβιβαστούν στο PayPal, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών που απαιτούνται για την επεξεργασία ή την υποστήριξη της πληρωμής, όπως το σύνολο αγορών και τα στοιχεία χρέωσης. Ανατρέξτε στην Πολιτική απορρήτου του PayPal για περισσότερες λεπτομέρειες.
  3. Σε συνδεδεμένες εταιρείες υπό την ιδιότητα τους ως υπεύθυνοι επεξεργασίας δεδομένων ή επεξεργαστές δεδομένων.
  4. Στις αρμόδιες αρχές για σκοπούς συμμόρφωσης με τους ισχύοντες νόμους.

Στις ως άνω περιπτώσεις το LITTLE STORIES παραμένει υπεύθυνο για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και ορίζει τα επιμέρους στοιχεία της επεξεργασίας, υπογράφει δε ειδική σύμβαση με τους τρίτους στους οποίους αναθέτει εκτέλεση δραστηριοτήτων επεξεργασίας, προκειμένου να διασφαλίζει ότι η επεξεργασία διενεργείται σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο και ότι κάθε φυσικό πρόσωπο μπορεί ελεύθερα και ανεμπόδιστα να ασκήσει τα δικαιώματα που του παρέχει το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο.

ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;

Τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε προκειμένου να παρέχουμε τις Υπηρεσίες μας αποθηκεύονται στην Ελλάδα.

Ωστόσο, μερικοί από τους παραλήπτες των προσωπικών δεδομένων με τους οποίους η Εταιρεία μοιράζεται τα προσωπικά δεδομένα σας στο πλαίσιο της ως άνω παραγράφου 6 της παρούσας,  μπορεί να βρίσκονται σε άλλες χώρες εκτός Ελλάδος και Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (εφεξής «ΕΟΧ»). Η νομοθεσία στις εν λόγω χώρες ενδέχεται να μην παρέχει το ίδιο επίπεδο προστασίας δεδομένων. Ως εκ τούτου, σε περίπτωση μεταφοράς δεδομένων από τον ΕΟΧ σε χώρες που δεν θεωρούνται ασφαλείς από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, έχουμε θεσπίσει κατάλληλες και ενδεδειγμένες διασφαλίσεις που αποσκοπούν στην προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και την μεταφορά τους σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους περί προστασίας δεδομένων, όπως τυποποιημένες συμβατικές ρήτρες που εγκρίθηκαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σύμφωνα με τα Άρθρα 45 και 46 του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 για την προστασία δεδομένων.

ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ

Το LITTLE STORIES αναλαμβάνει την υποχρέωση να τηρεί με απόλυτη εμπιστευτικότητα το αρχείο των προσωπικών δεδομένων που μας έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας στον ιστότοπό μας ή το φυσικό μας κατάστημα, καθώς και του ιστορικού συναλλαγών σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα littlestories.gr και μόνο για τους σκοπούς επεξεργασίας αυτών που αναφέρονται ανωτέρω.

Το χρονικό διάστημα αποθήκευσης των δεδομένων αποφασίζεται με βάση τα παρακάτω ειδικότερα κριτήρια ανάλογα με την περίπτωση:

  • Όταν η επεξεργασία επιβάλλεται ως υποχρέωση από διατάξεις του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου, τα προσωπικά σας δεδομένα θα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα επιβάλλουν οι σχετικές διατάξεις.
  • Όταν η επεξεργασία εκτελείται με βάση σύμβαση, τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της σύμβασης και για τη θεμελίωση, άσκηση, ή/και υποστήριξη νομικών αξιώσεων με βάση τη σύμβαση.
  • Για διάφορες προωθητικές/διαφημιστικές ενέργειες (marketing activities), τα προσωπικά σας δεδομένα τηρούνται μέχρι την ανάκληση της συγκατάθεσης σας. Το δικαίωμά σας αυτό μπορείτε να το ασκήσετε οποιαδήποτε στιγμή. Η ανάκληση της συγκατάθεσής σας δεν θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεσή σας κατά το χρονικό διάστημα πριν την ανάκλησή της.
    Επίσης, θα διατηρήσουμε αποθηκευμένα τα δεδομένα του λογαριασμού που δημιουργήσατε στον ιστότοπό μας για όσο διάστημα τον τηρείτε και δεν έχετε ζητήσει την διαγραφή του. Εφόσον απαιτείται για την τήρηση των νομικών ή κανονιστικών απαιτήσεων, την επίλυση διαφορών, την πρόληψη της απάτης και της κατάχρησης ή την επιβολή των όρων και προϋποθέσεων πρόσβασης στην παρούσα ιστοσελίδα, ενδέχεται να διατηρήσουμε αποθηκευμένα κάποια δεδομένα σας, όπως απαιτείται, ακόμα και μετά τη διαγραφή του λογαριασμού σας.

Για να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας απευθυνθείτε στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO) της εταιρείας.

 

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να ασκήσετε τα εξής δικαιώματα:

  1. Δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα σας.  Έχετε το δικαίωμα να ενημερωθείτε από εμάς εάν επεξεργαζόμαστε προσωπικά  δεδομένα σας. Σε περίπτωση που επεξεργαζόμαστε,  μπορείτε να ζητήσετε να ενημερωθείτε για τον σκοπό της επεξεργασίας, το είδος των δεδομένων σας που τηρούμε, σε ποιους τα δίνουμε, πόσο διάστημα τα αποθηκεύουμε, αν γίνεται αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων, αλλά και για τα λοιπά δικαιώματα σας.
  2. Δικαίωμα διόρθωσης ανακριβών προσωπικών δεδομένων σας. Αν διαπιστώσετε ότι υφίσταται λάθος στα προσωπικά δεδομένα σας μπορείτε να μας υποβάλλετε αίτηση για να τα διορθώσουμε (π.χ. διόρθωση τηλεφώνου ή ενημέρωση αλλαγής διεύθυνσης).
  3. Δικαίωμα διαγραφής («δικαίωμα στη λήθη»). Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας αν δεν είναι απαραίτητα πλέον για τους ως άνω αναφερόμενους σκοπούς επεξεργασίας ή επιθυμείτε να ανακαλέσετε την συναίνεση σας στις περίπτωση που αυτή είναι η μόνη νόμιμη βάση.
  4. Δικαίωμα φορητότητας των προσωπικών δεδομένων σας. Μπορείτε να μας ζητήσετε να λάβετε σε αναγνώσιμη μορφή τα προσωπικά δεδομένα που έχετε παράσχει ή να μας ζητήσετε να τα διαβιβάσουμε σε άλλο υπεύθυνο επεξεργασίας.
  5. Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων σας. Μπορείτε να μας ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας για όσο χρόνο εκκρεμεί η εξέταση των αντιρρήσεων σας ως προς την επεξεργασία.
  6. Δικαίωμα εναντίωσης και ανάκλησης συγκατάθεσης στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας. Μπορείτε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας και εμείς θα σταματήσουμε την επεξεργασία τους, αν δεν υφίστανται άλλοι επιτακτικοί και νόμιμοι λόγοι που υπερισχύουν έναντι του δικαιώματος σας. Εάν έχετε δηλώσει τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών δεδομένων σας, μπορείτε να ανακαλέσετε την συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή με μελλοντική ισχύ.

Τέλος, έχετε το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην αρμόδια Ελληνική Ανεξάρτητη αρχή, η οποία είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (http://www.dpa.gr, ταχυδρομική δ/νση Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, τηλ. 210. 6475600, δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) [email protected]).

 

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ

Προκειμένου να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα δικαιώματα σας μπορείτε να υποβάλλεται σχετικό αίτημα στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (Data Protection Officer) της Εταιρείας μας στην έδρα του LITTLE STORIES (ΓΚΑΛΕΤΣΗ ΘΕΟΔΩΡΑ – ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ Ο.Ε, Μεγάλου Αλεξάνδρου 70 – Εύοσμος Θεσσαλονίκης, Τ.Κ. 56224 ) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση ([email protected]) με τίτλο «Άσκηση Δικαιώματος» και εμείς θα φροντίσουμε να το εξετάσουμε και να σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Στην περίπτωση αυτή για να διασφαλίσουμε τα προσωπικά δεδομένα σας, θα σας ζητήσουμε να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας προτού προχωρήσουμε στη εξέταση οποιουδήποτε αιτήματος με βάση την παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Εάν έχετε εξουσιοδοτήσει ένα τρίτο μέρος να υποβάλει αίτημα εκ μέρους σας, θα του ζητήσουμε να αποδείξει ότι έχει την άδειά σας να ενεργήσει για αυτό το σκοπό.

Δεν απαιτείται η αποστολή αιτήματος στις περιπτώσεις που:

  • επιθυμείτε την διόρθωση των προσωπικών δεδομένων σας στο λογαριασμό χρήστη του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, οπότε μπορείτε να συνδεθείτε σε αυτόν και να τα πραγματοποιήσετε οποιανδήποτε διόρθωση/ μεταβολή.
  • επιθυμείτε την ανάκληση της συγκατάθεσης σας για αποστολή ενημερωτικού δελτίου (newsletter), οπότε μπορείτε να την πραγματοποιείται με την επιλογή του συνδέσμου «Για διαγραφή από τη «λίστα αποστολής newsletter» κάντε κλικ εδώ» που βρίσκεται στο κάτω μέρος κάθε newsletter.
  • επιθυμείτε να μην λαμβάνετε web push notifications από το LITTLE STORIES, οπότε μπορείτε να απενεργοποιήσετε την επιλογή από τη ρύθμιση περιήγησης (browser) σας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 5/11/2020.

Το LITTLE STORIES δύναται να τροποποιήσει ή να ενημερώσει την παρούσα Πολιτική Απορρήτου για οποιονδήποτε λόγο (συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, αλλαγών στο εφαρμοστέο δίκαιο και στις ερμηνείες, αποφάσεων, γνωμών και εντολών σχετικά με το εν λόγω εφαρμοστέο δίκαιο.)

Οποιεσδήποτε αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου θα κοινοποιούνται εκ των προτέρων με δημοσίευση της αναθεωρημένης Πολιτικής Απορρήτου στους ιστότοπους του LITTLE STORIES. Σε περίπτωση που προβούμε σε ουσιαστικές αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου που αλλάζουν τη φύση της επεξεργασίας ή επεκτείνουν τα δικαιώματά μας όσον αφορά τη χρήση των προσωπικών δεδομένων που έχουμε ήδη συλλέξει από εσάς, θα σας ειδοποιήσουμε και θα σας παράσχουμε μια επιλογή σχετικά με τη μελλοντική χρήση των εν λόγω προσωπικών δεδομένων, όπως μπορεί να απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Αν έχετε απορίες σχετικά με την παρούσα πολιτική απορρήτου, επικοινωνήστε μαζί μας στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected]

Close filters
BRAND
ΤΥΠΟΣ
ΜΕΓΕΘΟΣ
ΧΡΩΜΑ
ΤΙΜΗ
ΦΥΛΟ
ΣΕΖΟΝ
On Sale