Οδηγός επιστροφής προϊόντων

Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας και εφόσον δεν έχει γίνει η αποστολή του προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο 2310558507 ή στο email [email protected]. Σε περίπτωση που έχει γίνει η αποστολή της παραγγελίας σας, επιβαρύνεστε τα έξοδα μεταφοράς για την επιστροφή του δέματος.

Αν, για οποιονδήποτε λόγο, δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από την παραγγελία σας, μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός δεκαπέντε (15) εργάσιμων ημερών, από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος.

Βεβαιωθείτε ότι τα αντικείμενά σας επιστρέφονται καινούργια, αχρησιμοποίητα και με την αρχική συσκευασία και τις ετικέτες του σχεδιαστή. Δεν μπορούμε να δεχτούμε επιστροφές προϊόντων ως ελαττωματικά εάν δεν έχουν αντιμετωπιστεί σύμφωνα με τις οδηγίες στην ετικέτα φροντίδας .

Δυστυχώς, επιστροφές που δεν πληρούν τις οδηγίες μας δεν γίνονται δεκτές και θα σας αποσταλούν πίσω.

  • Συμπληρώστε τη φόρμα επιστροφών που επισυνάπτεται στην παραγγελία σας (ή κατεβάστε εδώ) και κολλήστε την ετικέτα διεύθυνσης στο δέμα.
  • Τα στοιχεία και η διεύθυνση επιστροφής του προϊόντος είναι:

           LITTLE STORIES 

           Μεγάλου Αλεξάνδρου 70

           56224 Εύοσμος, Θεσσαλονίκη

           Ελλάδα

  • Συσκευάστε τα προϊόντα σας προσεκτικά, με κάθε προϊόν πλήρες και αχρησιμοποίητο, στην αυθεντική συσκευασία του (συμπεριλαμβανομένων των κρεμαστρών, ζωνών κλπ).
  • Τα παπούτσια πρέπει να βρίσκονται στο αρχικό τους, άθικτο κουτί, καθώς θεωρείται μέρος του αντικειμένου. Μην χρησιμοποιείτε το κουτί παπουτσιών ως προστατευτική συσκευασία.
  • Λάβετε υπόψη ότι δεν επιβαρύνεστε το κόστος των επιστροφών εφόσον χρησιμοποιήσετε την μεταφορική εταιρεία με την οποία συνεργαζόμαστε. Επιβαρύνεστε μόνο το κόστος επαναποστολής εφόσον πρόκειται για αντικατάσταση προϊόντος.

Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία που θα λάβουμε ενημέρωση από εσάς για την επιθυμία υπαναχώρησης από τη σύμβαση της πώλησης.

Η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται με τον ίδιο τρόπο που έγινε η εξόφληση, εκτός από την περίπτωση της αντικαταβολής, στην οποία περίπτωση η εταιρεία μας θα σας καταθέτει το χρηματικό ποσό σε λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

Close filters
BRAND
ΤΥΠΟΣ
ΜΕΓΕΘΟΣ
ΧΡΩΜΑ
ΤΙΜΗ
ΦΥΛΟ
ΣΕΖΟΝ
On Sale