Αποστολή – Παράδοση

Επιλογή Χρόνος Παράδοσης Κόστος Θυμηθείτε...
ΕΛΤΑ Courier 1 - 2 εργάσιμες €5 ΔΩΡΕΑΝ για αγορές πάνω από €50
Παραλαβή από το κατάστημα Άμεσα (κατά τις ώρες λειτουργίας) ΔΩΡΕΑΝ
Επιλογή Χρόνος Παράδοσης Κόστος Θυμηθείτε...
ΕΛΤΑ - DHL 2 - 7 εργάσιμες €15

Τα προϊόντα θα παραδοθούν στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει και σε διάστημα σύμφωνα με τον ανωτέρω πίνακα (εκτός έκτακτων καταστάσεων π.χ. πανδημία, φυσικές καταστροφές) από την ολοκλήρωση της παραγγελίας (αποστολή επιβεβαιωτικού e-mail).

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να σας αποσταλούν τα προϊόντα σε συντομότερο χρονικό διάστημα θα χαρούμε πολύ να επικοινωνείσετε μαζί μας έτσι ώστε να το διευθετήσουμε εφόσον είναι εφικτό.

Όλα τα τυχόν έξοδα για την παράδοση θα αναγράφονται καθαρά στην παραγγελία και θα περιλαμβάνουν ασφάλιση. Θα σας ενημερώσουμε με e-mail για τυχόν καθυστερήσεις στην παραγγελία σας και θα έχουμε τη δυνατότητα μερικής αποστολής, αν είναι εφικτό.

Ουδεμία ευθύνη φέρει το LITTLE STORIES για πακέτα που χάθηκαν επειδή εστάλησαν σε λάθος ή ατελή διεύθυνση χωρίς δική του υπαιτιότητα.

Στόχος μας είναι η αποστολή παραγγελιών εντός 1 εργάσιμης ημέρας από την παραγγελία σας. Θα σας αποσταλεί ένα email που θα σας ενημερώνει ότι η παραγγελία σας έχει αποσταλεί, μαζί με έναν αριθμό παρακολούθησης ΕΛΤΑ που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την πρόοδο του δέματος σας.

Όλα τα δέματα απαιτούν υπογραφή κατά την παράδοση, οπότε δώστε μια διεύθυνση παράδοσης όπου θα είστε παρόντες κατά την παράδοση. Εάν έχετε λογαριασμό στο littlestories.gr, είναι εύκολο να ελέγξετε την κατάσταση των παραγγελιών σας. Απλώς μεταβείτε στην ενότητα Παραγγελίες στην ενότητα Ο λογαριασμός μου. Από εκεί, κάντε κλικ σε οποιονδήποτε αριθμό παραγγελίας για πλήρεις λεπτομέρειες. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε την παραγγελία σας κάνοντας κλικ στο Έλεγχος Παραγγελίας. Απλώς εισαγάγετε τον αριθμό παραγγελίας και τo email χρέωσης για να δείτε την κατάσταση της παραγγελίας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό littlestories.gr, δημιουργήστε έναν στο Ο Λογαριασμός μου.

Close filters
BRAND
ΤΥΠΟΣ
ΜΕΓΕΘΟΣ
ΧΡΩΜΑ
ΤΙΜΗ
ΦΥΛΟ
ΣΕΖΟΝ
On Sale